WELKOM BIJ VERKOOPLOEP

Ontwikkeld door kenners, toegepast door professionals

 

Stroomlijn uw bijzonder beheer processen met ons managementsysteem. Vergeet omslachtige processen, ga voor eenvoud en maak alles overzichtelijk in één online dossier!

Verkooploep, voor overzichtelijk beheer

 

Vergeet eindeloze Excel-bestanden, complexe CRM-software en omslachtige verkoop- en documentatieprocessen. Maak alles simpel, overzichtelijk en toegankelijk voor iedereen die betrokken is in het proces van bijzonder beheer.

Gemaakt om zowel makelaars, notarissen, advocaten en geldverstrekkers te ontzorgen. Ons uniek systeem is niet alleen toegankelijk en gebruiksvriendelijk, maar ook veilig en AVG-proof. Documenteren is nu nog eenvoudiger.

Wat doen wij?

We ontzorgen makelaars, advocaten, notarissen en geldverstrekkers in bijzonder beheer. Dat doen we door alle documentatie en administratie inzichtelijk en overzichtelijk te maken om u het werk te besparen.

Voor wie?

Voor professionals in het vastgoed, de financiële wereld en juridische sectoren. Voorkom omslachtige administratie, losse bestanden en eindeloze notities of e-mails. We sturen u regelmatig meldingen, zodat u écht niets meer vergeet.

Kwaliteit en kwantiteit

We werken alleen met partners die aangesloten zijn bij erkende brancheorganisaties. Deelt u informatie met anderen? Vrees dan niet, ons systeem voldoet aan AVG wet- en regelgeving. Door de versleutelde verbinding en toegang maakt het voor potentiële indringers niet mogelijk om in uw beveiligde omgeving te komen. Ook onze servers zijn versleuteld en gecertificeerd met de ISAE 3402 Type 1 en 2, ISO27001-certificering, NEN7510 en SSL-certificering.