Onze voordelen

ONZE VOORDELEN

Informatiemanagement,

onze kracht en expertise

Kwaliteit is een belangrijk aspect in onze organisatie. Uiteraard is het hierbij belangrijk de kwaliteit en kwantiteit goed in balans te houden. Door eigen vergaarde kennis en ervaring toe te voegen aan de applicatie verwachten wij dat de kwaliteit van verschillende organisaties verhoogd en behouden kunnen worden. Dit verwachten wij doordat de applicatie zich aan een vast format houdt en beschikt over een eigen intelligentie. Daarnaast worden de makelaars, die zijn aangesloten bij onze organisatie, goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in de markt die relevant zijn voor een spoedige verkoop.

Ook worden de makelaars opgeleid. Regelmatig wordt een bezichtiging ingepland met een van onze medewerkers voor een “mysterieuze gast” onderzoek, om de kwaliteit van de makelaars te kunnen waarborgen. Om de kwaliteit en de wensen van onze opdrachtgevers te kunnen waarborgen.

Hebben wij werkgroepen opgericht. Er zijn twee werkgroepen, één voor de makelaardij en één voor de opdrachtgevers. De specialisten die onderdeel uitmaken van deze werkgroepen, werken dagelijks met Verkooploep. Zij zijn dan ook uitstekende partijen om de kwaliteit te waarborgen en verbeteringen voor te stellen.

VERKOOPLOEP

ISO-gecertificeerd

 

Documentmanagement en informatiemanagement in één. Niet alleen heel slim, maar ook veilig en vertrouwd. Beheer te allen tijde documenten en informatie, waar u ook bent. Onze webbased-applicatie is altijd toegankelijk, zonder u zorgen te maken om de veiligheid van uw organisatie.

De versleutelde verbinding en toegang maakt het voor potentiële indringers niet mogelijk om in uw beveiligde omgeving te komen. Ook onze servers zijn versleuteld en gecertificeerd met de ISAE 3402 Type 1 en 2, ISO27001-certificering, NEN7510 en SSL-certificering.

VERKOOPLOEP

ISO-gecertificeerd

 

Documentmanagement en informatiemanagement in één. Niet alleen heel slim, maar ook veilig en vertrouwd. Beheer op elk moment documenten en informatie, waar u ook bent. Onze webbased-applicatie is altijd toegankelijk, zonder u zorgen te maken om de veiligheid van uw organisatie.

De versleutelde verbinding en toegang maakt het voor potentiële indringers niet mogelijk om in uw beveiligde omgeving te komen. Ook onze servers zijn versleuteld en gecertificeerd met de ISAE 3402 Type 1 en 2, ISO27001-certificering, NEN7510 en SSL-certificering.

De voordelen

Digitaal informatiemanagement, handig!

Maar wat zijn precies de voordelen van Verkooploep?

Efficiëntie

In plaats van verschillende kanalen en manieren van communiceren, vindt alle communicatie tussen de partijen op één plek plaats. U mist dus helemaal niets!

AVG-proof

Alleen de partijen met de juiste rechten en rollen hebben toegang tot gegevens waarvoor toestemming is verleend. U voldoet volledig aan de AVG-regels.

Gebruiksvriendelijk

Onze software vergt geen lange, omslachtige trainingen of cursussen. En omdat de applicatie webbased is, kan iedereen binnen uw organisatie gebruikmaken van de software.

Veilig en versleuteld

Uw omgeving is versleuteld en beveiligd volgens de eerder genoemde certificeringen en normeringen. Zo weet u zeker dat alle informatie en gegevens veilig zijn.

Allesomvattend

Rapportages, notificaties, communicatie, gegevens, voortgang van het proces, u vindt alles in één oogopslag in deze digitale omgeving. Geen gedoe dus met losse folders en archieven.

Flexibel

Iedere gebruiker heeft z’n eigen voorkeuren en wensen. Daarom kan de omgeving gemakkelijk aangepast worden naar uw persoonlijke behoeften, zonder afbreuk te doen aan de functionaliteiten.

Informatiemanagement waar je u tegen zegt

 

We gaan verder dan het managen van uw dossiers en informatie. Via onze applicatie houden we u persoonlijk op de hoogte van KPI’s en de voortgang van lopende processen. Ook ontvangt u een melding zodat u altijd en op tijd de juiste acties onderneemt.

Stroomlijn uw processen door een eenduidige aanpak te implementeren in uw bedrijfsmodel. Werk samen met partners, opdrachtgevers en leveranciers, zonder gedoe. Simpel, efficiënt en effectief. En met de support van onze experts achter de hand!