Coming soon

Fanstr zet de huizenmarkt op zijn kop. Transparanter en eerlijker. Makelaar, hypotheekaanbieder, notaris….alles vind je bij elkaar in één digitale omgeving. Het gehele proces is stap voor stap te volgen in je persoonlijke dashboard. Iedere koper krijgt een eerlijke kans om een bod uit te brengen. Als verkoper zie je het hoogste bod en de daarbij horende financieringsvoorwaarden.

De verkoper bepaalt zelf of ze daarmee in zee gaat of niet. Wel zo helder voor koper en verkoper. Is de traditionele makelaar dan overbodig? Zeker niet, de makelaar heeft kennis van de markt en bepaald zelf zijn courtage en voorwaarde waardoor de verkoper op voorhand weet wat de kosten zijn. De makelaar is beschikbaar voor persoonlijke begeleiding tot en met de sleuteloverdracht. 

Fanstr zet de huizenmarkt op zijn kop. Transparanter en eerlijker. Makelaar, hypotheekaanbieder, notaris….alles vind je bij elkaar in één digitale omgeving. Het gehele proces is stap voor stap te volgen in je persoonlijke dashboard. Iedere koper krijgt een eerlijke kans om een bod uit te brengen. Als verkoper zie je het hoogste bod en de daarbij horende financieringsvoorwaarden. De verkoper bepaalt zelf of ze daarmee in zee gaat of niet. Wel zo helder voor koper en verkoper. Is de traditionele makelaar dan overbodig? Zeker niet, de makelaar heeft kennis van de markt en is er voor persoonlijke begeleiding tot en met de sleuteloverdracht.

Woning verkopen in

4 eenvoudige stappen

Woning verkopen in

4 eenvoudige stappen

STAP 01

Kies een makelaar die bij u past 

Een succesvolle verkoop begint natuurlijk bij een professionele makelaar. Deskundig en met een verkoopbegeleiding die bij u past. Wij hebben een uitgebreid netwerk van makelaars, waardoor er altijd een makelaar met lokale kennis te kiezen is. Via het platform selecteert u maximaal drie makelaars van uw keuze. De makelaars ontvangen de opdracht tot het opmaken van een onderbouwd verkoopplan. Binnen enkele dagen ontvangt u de offertes van de door u gekozen makelaars. U kiest het voorstel dat het beste bij u past. U weet gelijk wat de kosten zijn voor het verkopen van uw woning.

STAP 02

Het huis verkoop klaar maken 

Zodra de makelaar de opdracht heeft geaccepteerd wordt ook automatisch de opdracht aan de fotograaf gegeven. Daarnaast kan een verzoek worden gedaan voor het opmaken van het energielabel van uw woning. Het is belangrijk dat de woning er optimaal uitziet als de foto’s worden gemaakt. Zo kan de makelaar uw woning zo goed mogelijk verkopen.

STAP 03

Bezichtigingen

Als u heeft gekozen voor het zelf verzorgen van de bezichtigingen kunnen de afspraken via het portaal worden ingepland. Als u ervoor heeft gekozen u te laten ontzorgen, dan regelt de makelaar de bezichtigingen. U hoeft zelf niet aanwezig te zijn. Voor potentiële kopers wordt de mogelijkheid aangeboden om direct een hypotheekofferte aan te vragen via de tussenpersoon. Zo weten geïnteresseerden meteen wat de financiële mogelijkheden zijn om de woning te kunnen kopen.

STAP 04

Afhandeling verkoop

Zodra een mogelijke koper interesse heeft kan hij via het portaal een bod uitbrengen. Alle biedingen zijn voor alle betrokken partijen inzichtelijk in een transparant biedlogboek. U beslist welk bod met welke voorwaarden geaccepteerd wordt. Het moment dat het bod geaccepteerd is tekenen beide partijen een voorlopige koopovereenkomst. Na de volledige ondertekening van de koopovereenkomst maakt u een afspraak bij de notaris voor de overdracht van uw woning.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 088-1919300

Veel gestelde vragen

Wat doet Verkooploep?

De makelaar zal het platform Verkooploep gebruiken om de taxaties en aan en verkoopopdrachten in te ontvangen. In deze online omgeving wordt ook het verkoopplan gemaakt en heeft de makelaar direct contact met de consument. Verkooploep is een platform ingericht voor het uitvoeren van taxaties-. Verkoop-, -, veiling. Het product Fanstr is toegevoegd aan het platform van Verkooploep als nieuw product. Het is mogelijk opdrachten zowel voor Verkooploep evenals Fanstr uit te voeren op hetzelfde platform van Verkooploep.  

Heeft Fanstr kwaliteitseisen voor aangesloten makelaars?

We willen de beste kwaliteit leveren en ons imago als betrouwbare partner bewaken. Daarom stellen we bepaalde eisen waaraan partners moeten voldoen om toegang te krijgen. Alleen op die manier kunnen we de veiligheid van de omgeving garanderen aan onze klanten en gebruikers. Ben je naast makelaar ook taxateur? Dan moet je zijn gecertificeerd volgens het taxateursregister NRVT. Ook een lidmaatschap is vereist voor makelaars bij een van de volgende erkende brancheorganisaties: 

– NVM 

– VBO 

– VastgoedPro 

Hoe kan ik me aanmelden bij Fanstr?

Aanmelden gaat gemakkelijk via onze modulaire licentieovereenkomst die via Docusign wordt ondertekend. Je kunt in onze licentieovereenkomst gemakkelijk selecteren van welke diensten je gebruik wilt maken. 

Na accordering van mijn licentieovereenkomst krijg ik dan gelijk toegang tot mijn Fanstr module?

Je kunt na accordering binnen 2 werkdagen gebruikmaken van je Fanstr module in je Verkooploep account. 

Heb ik direct contact met de eindklant?

Ja, zeker. Je schakelt direct met de eindklant, hiermee houden we de lijntjes helder.  

Hoe ontvang ik mijn gelden?

Je verzend je courtage of taxatiefactuur direct naar de consument waardoor we dit proces efficiënt en zonder tussenpartij laten verlopen. Vanuit Fanstr worden enkel de commissies nagefactureerd, dat maakt het wel zo helder. 

Wanneer gaat Fanstr live?

We gaan in Q2 2024 live met Fanstr! 

Waar kan ik terecht met mijn vragen?

Onze customerservice is bereikbaar op 088-1919333 en per mail via aanmelden@verkooploep.nl